Witaj na Forum kulinarnym Przepisy.NET

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

Pieczyste

Zgłoś nadużycie #1 27 listopada 2012, 19:28

Szatanica Stoję na zmywaku
Rejestracja: Lis, 2012 Posty: 5 Podziękowania: 2
Uwielbiam piec mięsa. Rolada schabowa z nadzieniem żurawinowym, schab ze śliwką, pieczona szynka. Często spotykam się z problemem oddzielania nadzienia od pieczystego. Jak sobie z tym radzicie? Jakie mięska lubicie z piekarnika/prodiża?

Zgłoś nadużycie #2 7 grudnia 2012, 21:14

Kayenn Kucharz
Rejestracja: Paź, 2010 Posty: 134 Podziękowania: 20
Ja jadam przede wszystkim drob i uwielbiam galantyne z kurczaka i rozniste roladki z piersi kurczaka lub indyka. Farsz do galantyny robie z piersi kurczakowych i dodaje nieraz kostki sera zoltego do srodka, albo zesmazone pieczarki, czy papryke, wedzone pomidory. Aha... i robie tez baleron bialostocki z drobiu. Pycha.
Smacznego :) ))

Zgłoś nadużycie #3 5 grudnia 2013, 18:25

tesia456 Stoję na zmywaku
Rejestracja: Gru, 2013 Posty: 1 Podziękowania: 0
Ja lubię pieczeń najlepiej z indyka

http://turbomielec.pl/

Zgłoś nadużycie #4 1 października 2014, 20:33

katarzyna31 Stoję na zmywaku
Rejestracja: Paź, 2014 Posty: 19 Podziękowania: 1
A ja z wieprzowiny ;)

Zgłoś nadużycie #5 12 lutego 2015, 10:10

prosiaczek101 Stoję na zmywaku
Rejestracja: Lut, 2015 Posty: 2 Podziękowania: 0
o tak wieprzowina super

Zgłoś nadużycie #6 24 maja 2016, 15:08

zakrecona8 Obieram ziemniaki
Rejestracja: Maj, 2016 Posty: 34 Podziękowania: 0
w piekarniku to dobrze przyprawione udka z kurczaka