Witaj na Forum kulinarnym Przepisy.NET

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

naleśniki

Zgłoś nadużycie #11 8 lutego 2011, 17:55

blagro1 Młodszy kucharz
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 343 Podziękowania: 15
Do smażenia naleśników zawsze używam olej i nidzy nie mam żadnych problemów z naleśnikami.

Zgłoś nadużycie #12 8 lutego 2011, 19:11

agata1722 Młodszy kucharz
Rejestracja: Sty, 2011 Posty: 186 Podziękowania: 8
ja smażąc naleśniki olej leje do ciasta a na patelnie tylko kapkę na samym poczatku potem już się bardzo dobrze smażą są cienkie i elastyczne

Zgłoś nadużycie #13 8 lutego 2011, 19:12

blagro1 Młodszy kucharz
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 343 Podziękowania: 15
Ja też na patelnie dodaję tylko troszkę.

Zgłoś nadużycie #14 8 lutego 2011, 19:20

agata1722 Młodszy kucharz
Rejestracja: Sty, 2011 Posty: 186 Podziękowania: 8
pewnie tez są cieniutkie i bardzo dobre

Zgłoś nadużycie #15 8 lutego 2011, 19:20

agata1722 Młodszy kucharz
Rejestracja: Sty, 2011 Posty: 186 Podziękowania: 8
a właśnie czy dodajecię proszek do pieczenia czy też nie

Zgłoś nadużycie #16 8 lutego 2011, 19:24

AjaK Przypalam wodę
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 81 Podziękowania: 4
dodaję proszek jeśli robię naleśniki z dżemem jeśli robię do krokietów to nie dodaję proszku

Zgłoś nadużycie #17 9 lutego 2011, 8:51

blagro1 Młodszy kucharz
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 343 Podziękowania: 15
Cieniutkie to już zależy ale na pewno są  przepyszne.

Zgłoś nadużycie #18 9 lutego 2011, 19:54

agata1722 Młodszy kucharz
Rejestracja: Sty, 2011 Posty: 186 Podziękowania: 8

AjaK napisał(a)

dodaję proszek jeśli robię naleśniki z dżemem jeśli robię do krokietów to nie dodaję proszku


o a ja do każdych dodawałam teraz już nie będe do krokietów dodawała

Zgłoś nadużycie #19 10 lutego 2011, 18:16

blagro1 Młodszy kucharz
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 343 Podziękowania: 15
Naleśniki niby taka prosta rzecz a jak sie rozwinął temat.

Zgłoś nadużycie #20 11 lutego 2011, 11:57

AjaK Przypalam wodę
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 81 Podziękowania: 4
czasami tak jest że proste z pozoru rzeczy okazują sie nieźle skomplikowane ;) i wielu ciekawostek można się dowiedzieć dyskutując tak jak własnie w temacie naleśników :)