Witaj na Forum kulinarnym Przepisy.NET

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

Maszynka do mięsa

Zgłoś nadużycie #1 4 lutego 2011, 13:34

blagro1 Młodszy kucharz
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 343 Podziękowania: 15
Posiadacie takie urządzenie? Jeżeli tak to ręczne czy elektryczne i co o nim sądzicie?

Zgłoś nadużycie #2 4 lutego 2011, 13:55

AjaK Przypalam wodę
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 81 Podziękowania: 4
w mojej kuchni maszynka jest urządzeniem raczej mało używanym, najczęściej wykorzystuję do mielenia sera czy ziemniaków do mięsa sporadycznie :) posiadam wersję i ręczną i elektryczną

Zgłoś nadużycie #3 4 lutego 2011, 14:04

blagro1 Młodszy kucharz
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 343 Podziękowania: 15
To ciekawe a która wersja spisuje się lepiej?

Zgłoś nadużycie #4 4 lutego 2011, 15:12

AjaK Przypalam wodę
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 81 Podziękowania: 4
oj dłuuugo elektryczna stała w kącie nie używana bo jakoś za bardzo hałaśliwa była i denerwowało mnie jej rozkładanie i składanie... teraz jednak wolę elektryczną dużo szybciej wszystko się robi ręczną używam tylko wtedy jak coś robię późno i nie chcę hałasować

Zgłoś nadużycie #5 4 lutego 2011, 15:27

blagro1 Młodszy kucharz
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 343 Podziękowania: 15
Czyli jednak elektryczna maszynka przemówiła i wróciła do przyrządzania dań dziękuję za odpowiedź

Zgłoś nadużycie #6 5 lutego 2011, 10:03

ewasylwia Lepię pierogi
Rejestracja: Sty, 2011 Posty: 32 Podziękowania: 4
Ja również jestem z elektryczną i nie trzeba się wtedy nakręcić jak przy zwykłej

Zgłoś nadużycie #7 5 lutego 2011, 18:18

blagro1 Młodszy kucharz
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 343 Podziękowania: 15
No właśnie trochę ona kosztuje ale za to nie trzeba się męczyć i siłować przy ręcznej maszynce

Zgłoś nadużycie #8 6 lutego 2011, 12:13

takazwyczajna1 Lepię pierogi
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 23 Podziękowania: 4

blagro1 napisał(a)

Posiadacie takie urządzenie? Jeżeli tak to ręczne czy elektryczne i co o nim sądzicie?





ja posiadam ale szczerze to nie lubię go używać. Mam ręczne i jest uciążliwe do mycia .

Zgłoś nadużycie #9 6 lutego 2011, 12:14

takazwyczajna1 Lepię pierogi
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 23 Podziękowania: 4

ewasylwia napisał(a)

Ja również jestem z elektryczną i nie trzeba się wtedy nakręcić jak przy zwykłej



no ja mam zwykłą ale nie polecam jej . Zastanawiam się właśnie nad kupnem nowej , elektronicznej .

Zgłoś nadużycie #10 6 lutego 2011, 13:16

blagro1 Młodszy kucharz
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 343 Podziękowania: 15
Ja też zamierzam ją kupić ale jeszcze się zastanawiam bo dobra to nie jest wcale za tania.