Witaj na Forum kulinarnym Przepisy.NET

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

Kuchenne tricki

Zgłoś nadużycie #31 20 kwietnia 2012, 18:17

halina52 Kuchmistrz
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 741 Podziękowania: 26
Ja też solę barszcz czerwony na samym końcu , po dodaniu octu.

Zgłoś nadużycie #32 25 kwietnia 2012, 16:13

issa Lepię pierogi
Rejestracja: Mar, 2012 Posty: 18 Podziękowania: 2
oooo, warto zapamiętać :)
serdecznie zapraszam
razdwatrzykuchnia.blogspot.com

Zgłoś nadużycie #33 28 maja 2012, 17:00

Catherine1987 Stoję na zmywaku
Rejestracja: Maj, 2012 Posty: 3 Podziękowania: 0
Dobrze wiedzieć :)

Zgłoś nadużycie #34 3 czerwca 2012, 23:25

Kayenn Kucharz
Rejestracja: Paź, 2010 Posty: 134 Podziękowania: 20
Ja nie daje octu tylko buraki konserwowe ze sloika, oczywiscie oprocz burakow surowych. No i musi byc czosneczek i grzybek do barszczu.
Smacznego :) ))