Witaj na Forum kulinarnym Przepisy.NET

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

krojenie

Zgłoś nadużycie #1 15 lutego 2011, 14:20

agata1722 Młodszy kucharz
Rejestracja: Sty, 2011 Posty: 186 Podziękowania: 8
umiecie tak kroić żeby nie odrywać noża od deski tak cich ciach- jesli tak to zdraccie na czym ta sztuka polega czy może tajemnica tkwi w nożu

Zgłoś nadużycie #2 15 lutego 2011, 16:33

blagro1 Młodszy kucharz
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 343 Podziękowania: 15
No nóż oczywiście musi być dobry, ostry i nie za mały.

Zgłoś nadużycie #3 16 lutego 2011, 18:12

AjaK Przypalam wodę
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 81 Podziękowania: 4
najwazniejsze to dobry ostry nóż dość duży coś w tym stylu:
http://www.hihawa.pl/produkty/No%C5%BCe%20kuchenne/Victorinox%20n%C3%B3%C5%BC%20...

Zgłoś nadużycie #4 18 lutego 2011, 12:26

blagro1 Młodszy kucharz
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 343 Podziękowania: 15
Widzę że bardzo dobry nóż ale cena to dość wysoka jak na taki nóż. Osobiście wolę tańsze nioże które się też bardzo dobrze sprawdają w kuchni.

Zgłoś nadużycie #5 19 lutego 2011, 13:04

AjaK Przypalam wodę
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 81 Podziękowania: 4
nie chodziło mi o cenę a o pokazanie kształtu noża jakiego ja używam a że nie umiem na tym forum wklejać obrazków to nie kłopotałam się robieniem zdjęcia mojego noża :)

Zgłoś nadużycie #6 22 lutego 2011, 13:43

agata1722 Młodszy kucharz
Rejestracja: Sty, 2011 Posty: 186 Podziękowania: 8

AjaK napisał(a)

najwazniejsze to dobry ostry nóż dość duży coś w tym stylu:
http://www.hihawa.pl/produkty/No%C5%BCe%20kuchenne/Victorinox%20n%C3%B3%C5%BC%20do%20siekania%206.8003.19%20-1027.html


świetny ten nóż

Zgłoś nadużycie #7 22 lutego 2011, 13:44

agata1722 Młodszy kucharz
Rejestracja: Sty, 2011 Posty: 186 Podziękowania: 8
blagro1 wspomniał o nożu firmy fiskars osobiście znałam to firmę ale z nieco innych produktów
:0 ale teraz rozejrze się za nożem tej firmy i będe doskonaliła technikę krojenia

Zgłoś nadużycie #8 22 lutego 2011, 18:49

blagro1 Młodszy kucharz
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 343 Podziękowania: 15
Ja naprawdę nie narzekam na ten nóż :)

Zgłoś nadużycie #9 23 lutego 2011, 18:34

agata1722 Młodszy kucharz
Rejestracja: Sty, 2011 Posty: 186 Podziękowania: 8
napisz proszę gdzie go nabyłeś

Zgłoś nadużycie #10 23 lutego 2011, 19:08

blagro1 Młodszy kucharz
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 343 Podziękowania: 15
Ja kupiłem go w jednym ze sklepów w mieście. Ale widziałem też takie na allegro lecz tam dochodzi jeszcze przesyłka.