Witaj na Forum kulinarnym Przepisy.NET

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

dobry biszkopt

Zgłoś nadużycie #11 28 lutego 2011, 22:26

Tiszka Lepię pierogi
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 71 Podziękowania: 5
I dobrze ubite jajka. Inaczej - klops.

Zgłoś nadużycie #12 4 sierpnia 2011, 22:24

novita26 Obieram ziemniaki
Rejestracja: Sie, 2011 Posty: 51 Podziękowania: 0
żeby był fajny biszkopt kupuje w torebce biszkopt fix i zawsze super wychodzi

Zgłoś nadużycie #13 29 maja 2012, 10:50

mariola1975 Obieram ziemniaki
Rejestracja: Kwi, 2012 Posty: 10 Podziękowania: 1
Ja używam do biszkoptu mąki Castello tortowej z Lidla i biszkopt zawszę się udaje.

Zgłoś nadużycie #14 29 maja 2012, 20:47

halina52 Kuchmistrz
Rejestracja: Lut, 2011 Posty: 741 Podziękowania: 26
Moim zdaniem najmniej jest ważne gdzie mąka kupiona, byle była tortowa,

Zgłoś nadużycie #15 3 czerwca 2012, 23:29

Kayenn Kucharz
Rejestracja: Paź, 2010 Posty: 134 Podziękowania: 20
Ja jajka z cukrem ubijam okolo 15 - 20 min. Maki daje tyle co waga jajek, z czego polowa to maka pszenna, a polowa to maka ziemniaczana lub budyn.
Nigdy nie rzucalam tortownica, ale nie opadl mi tez nigdy.
Smacznego :) ))

Zgłoś nadużycie #16 31 maja 2016, 22:55

zakrecona8 Obieram ziemniaki
Rejestracja: Maj, 2016 Posty: 34 Podziękowania: 0
dobrze wiedzieć