Witaj na Forum kulinarnym Przepisy.NET

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

Dobra podłoga do restauracji

Zgłoś nadużycie #1 3 listopada 2019, 10:57

jma Podaję przyprawy
Rejestracja: Wrz, 2014 Posty: 100 Podziękowania: 0
Chcę otworzyć własną restaurację.
Jakiego typu podłoga może sie w niej sprawdzić?

Zgłoś nadużycie #2 7 listopada 2019, 12:03

zedre Podaję przyprawy
Rejestracja: Cze, 2019 Posty: 83 Podziękowania: 0
Na pewno wytrzymała. Podejrzewam, że zakładasz wielu gości w restauracji. W takim przypadku musisz zadbac o to, aby podłoga wytrzymała wiele.

Nie sprawdzi się na pewno drewno czy panele.

Dwie polecane opcje to
płytki
ewentualnie wykładzina

Niedroga i praktyczną opcją jest położenie wykładziny antypoślizgowej https://www.wykladzinywapol.pl/wykladziny/specjalistyczne/antyposlizgowe - na pewno się sprawdzi.

Zgłoś nadużycie #3 15 grudnia 2020, 11:14

kucharak Obieram ziemniaki
Rejestracja: Gru, 2019 Posty: 19 Podziękowania: 0
Może gres techniczny? On się jakoś specjalnie nie brudzi, a dodatkowo można powiedzieć, że łatwo sie go umywa. Tylko fugi ciemne dajcie, bo z czasem one i takie też będą. A na ścianę może płytki z cegły rozbiórkowej ? Będziecie ekologiczni, a można też z tego fajne aranżacje wytworzyć. Myślę, że to nie będzie złym posunięciem.

Zgłoś nadużycie #4 15 grudnia 2020, 18:54

Kasiaa Stoję na zmywaku
Rejestracja: Gru, 2020 Posty: 5 Podziękowania: 0
Bardzo ładnie się prezentuje.